Magazin
23 Şub 2009 13:01 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:33

70'Lİ YILLARIN ÜNLÜ MANKENİ ŞİMDİLERDE BİR AKBİLLE DOLAŞIYOR!..İŞTE O İSİM...

Türkiye'de 80'lerin gözde mankeniydi ama şimdi 640 TL'lik emekli maaşıyla geçiniyor ve akbille otobüse biniyor! Peki, bu ünlü manken geçimini başka hangi yollardan sağlıyor?



1980'lerin ünlü mankeni Engin Koç, emekli maaşıyla geçiniyor! 34 yıl boyunca podyuma çıkan Koç; üzerine yapışan 'jigololuk' söylentisini ise şöyle yalanlıyor: Yapsaydım zengin olabilirdim!..

Sabah Günaydın ekinden Değer Özergün'e konuşan Koç, 'nereden nereye' dedirten öyküsünü anlattı:

Mankenlik hiç para kazandırmadı. Tek kârım güzel bir yaşam... 50 yaşında podyuma çıkmak zoruma gitmiyor; harçlığım çıkıyor! Kurtuluş'ta babadan kalma bir evim var. Emekli maaşım 640 TL. Annem de katkı yapıyor. Yetiyor. Rolls Royce'a da bindim ama hiç otomobilim olmadı.

Cebimde akbilim, her yere böyle gidiyorum. Bana hiç jigololuk teklifi gelmedi. Keşke gelseydi. Çok zengin bir yaşam sürebilirdim belki de... Zaten asla yapmadığım ve yapmayacağım bir şey jigololuk.

Buna çanak tutacak bir yaşam sürmedim. Her erkek kadar çapkınlık yaptım. Birlikte olduğum kadınların sayısını tabii ki bilmiyorum. 50 yaşında hâlâ mankenlik yapan ve podyuma çıkan Engin Koç, sadece gözlüklerinin kendisini 'biraz yaşlı' göstermesinden şikayetçi...

70'lerin ünlü mankeni Engin Koç, emekli maaşıyla geçiniyor! 34 yıl boyunca podyuma çıkan Koç; üzerine yapışan 'jigololuk' söylentisini ise şöyle yalanlıyor: Yapsaydım zengin olabilirdim!..

GELİRLER NEREDEN

Kurtuluş'ta babadan kalma bir evim var... Orada yaşıyorum. Emekli maaşım 640 TL... Annemin de iki evi var; o da geliriyle bana katkı sağlıyor. Annem de uzun süre Amerika'da bakıcılık yaparak kazandığı paralarla bu evleri almıştı. Arada ufak tefek işler çıkıyor. Zaten içkim yok, sigaram yok, eşim dostum çok. Hiçbir masrafım olmuyor. Bu para da bana yetiyor... Ben kendimi yaşam profesörü olarak görüyorum. Sporcu ruhum yüzünden hayat beni hiç bozmadı. Beni gece alemlerinde, mecburiyet dışına eğlencede para harcarken kimse görmemiştir.