Magazin
09 Nis 2013 10:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:07

5 YILLIK AŞKTA SONA DOĞRU! MECNUN LEYLA'SINDAN BOŞANIYOR!

"Leyla ile Mecnun” dizisinin Mecnun'u Ali Atay ile balerin eşi Ebru Cansız boşanıyor

Oyuncu Ali Atay ile balerin Ebru Cansız, 30 Ağustos 2008’de evlendi. Ancak evlilikleri uzun sürmedi. Basında ayrıldıklarına dair haberler çıkan çift, geçtiğimiz günlerde bu konuda harekete geçti.
 
ANLAŞMALI OLARAK AYRILIYORLAR
 
Avukatı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi’nde boşanma dava açan Cansız, dilekçesinde çocukları olmadığını belirterek “Evlilik birliğimizin devam edebilmesi için hukuki ve toplumsal bir yarar kalmadı. Bu nedenle boşanma konusunda anlaşmaya vardık. Duruşmamız gizli yapılsın. Eşimle de bu konuda aynı fikirdeyiz” ifadelerine yer verdi.
 
300 BİN TL ÖDEYECEK
 
Cansız, Atay’dan 300 bin lira tazminat istedi. Çift, aralarında yaptıkları protokolü de mahkemeye sundu. Protokole göre, tarafların evlilik birliği içerisinde edindikleri İstanbul Beyoğlu’ndaki daire ile sahip oldukları ev eşyaları Ebru Cansız üzerine geçirilecek. Ali Atay, Ebru Cansız’a 150 bin lira maddi, 150 bin lira da manevi tazminat ödeyecek. Cansız, bunların dışında nafaka talebinde bulunmayacak. Çiftin boşanma davasının görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak