Polemik & Kulis
29 Nis 2017 10:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:39

4 aydır maaş yok! Acaba Kanal A kapanacak mı? (Medyaradar/Özel)

Aylardır maaşını alamayan personel 25 Şubat'ta isyan etmiş ve muhabirler haber yapmama kararı almıştı.

Aylardır maaş ödeme sıkıntısı yaşayan Kanal A'da krizlerin bir türlü bitmemesi "acaba Kanal A kapanacak mı?" söylentilerine neden oldu.

Hafta boyunca gündüz kuşaklarında haber bülteni yayınlanmaması da iddiaları doğrular nitelikte.

Aylardır maaşını alamayan personel 25 Şubat'ta isyan etmiş ve muhabirler haber yapmama kararı almıştı.

Kanal A'nın bağlı bulunduğu Termikel Grubun patronları Ahmet Kaya ve Mustafa Kaya "haber yapmama" kararından sonra toplantı yapmış ve Mart ayında maaşları ödeme sözü vermişti.

KANAL A PATRONLARI SÖZÜNDE DURMUYOR

Kanal A çalışanları aylardır verilen sözlerin tutulmaması gibi Mart ayında da verilen sözün tutulmadığını ve Nisan ayının sonlanmasına rağmen hala maaş ödemesi yapılmadığını anlattı.

Yaklaşık 4 aydır maaş alamadıklarını söyleyen bir çalışanın ise açıklamaları şöyle:

"Termikel Grup patronları her görüşmede söz veriyor ama hiçbir zaman sözlerini tutmuyorlar. Çalışanlarına bu kadar eziyet eden başka bir yer yok. En son yaptıkları toplantıda söz vermelerine rağmen yine sözlerinde durmadılar. Bir de bunun üzerine oğulları Taha Kaya'ya ihtişamlı bir düğün yaptılar. Bu da bardağı taşıran son damla oldu. Hiçbir devlet kurumu ya da yetkilisi sesimizi duymuyor. Yapılan onlarca şikayete rağmen herhangi bir adım atılmadı"

PERSONEL HER AN İŞ BIRAKABİLİR

4 aydır maaş alamayan personelin yakın zamanda iş bırakacağı öğrenilirken şirket sahipleri Ahmet Kaya ile Mustafa Kaya'nın nasıl bir adım atacağı merak konusu.

MEDYARADAR/ÖZEL