Magazin
21 Ağu 2014 17:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:36

35 liraya isyan eden Tatlıses'in kendi kebap fiyatlarından haberi var mı?

"Adam başı 35 liraya geliyor ŞAŞIRDIM" sözleriyle haber oldu ama...

Bodrum, İzmir gibi yazları çok tercih edilen turistik mekanlardaki fahiş fiyatlar turistleri şaşırtırken, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses bugün Twitter'dan verdiği tepki ile daha çok şaşırttı. Tatil mekanlarında bir şişe soda için 15 lira, bir lahmacun için 50 lira ödendiği konuşulurken Tatlıses, 7 kişi gittiği bir mekanda 250 lira ödedi diye dert yandı.
 
İzmir’de gittiği bir restoranda arkadaşlarıyla yemek yiyen İbrahim Tatlıses, gelen hesabı fazla bulunca tepkisini Twitter hesabından şu sözlerle dile getirdi:
 
“İzmir'de yıllardır gittiğim ev yemekleri yapan bir lokanta var. Bugün 7 kişi gittik 250 lira hesap ödedik...
 
Adam başı 35 lira'ya geliyor “ŞAŞIRDIM”...
 
Seyrantepe Tatlıses kebap da bile biz sulu yemeğin tabağı 15 TL ye geliyor parasında mıyım kesinlikle hayır.” 


 
Tatlıses Kebap'ta 35 liraya doyulur mu?
 
Kebap ve lahmacun salonları olan İbrahim Tatlıses'in bu tepkisi şaşkınlığa yol açtı. Söz konusu mekanda kişi başı yaklaşık 35 lira ödeme yapan Tatlıses'in, Tatlıses Kebap adıyla açtığı 5 şubesinde kişi başı ne kadara doyulur merak konusu oldu.
 
Tatlıses, şubelerinde special kebabını 24,50 liraya satıyor. En ucuz kebabı ise yaklaşık 20 lira olarak görünüyor. Kebaptan önce çorba içmek isteyen kişi 5 TL ekstra ödüyor...İçli Köfte'nin fiyatının 5,50 TL olduğu Tatlıtes Kebap'ta Çiğ Köfte ise 11 lira.Salatalardan en ucuzu 7 lirayken 3,5 liraya bir içecek içebiliyorsunuz. Yani kebapçılarında, Tatlıses'in takipçileriyle paylaştığı gibi 35 liraya doymak pek de mümkün değil gibi görünüyor.

Medyaradar/Özel