Reklam PR
08 Mar 2016 18:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:23

3 deneyimli gazeteciden iletişim ajansı!

İletişim dünyasının yakından tanıdığı üç isim yeni bir oluşumda bir araya gelerek Feveran İletişim’i kurdular.

Marketing Türkiye ve Marketing Magazine dergilerinde uzun yıllar haber müdürlüğü görevini üstlenen Özlem Terzi,ekonomi gazeteciliğinin önemli ismi Ali Kahraman ve uzun yıllardır iletişim sektöründe yer alan Tülin Çeneli Dönmez öncülüğünde kurulan Feveran İletişim, “İletişim markaların ölçüsüdür” mottosu ile yola çıktı.

15 yılı aşkın tecrübeye sahip iletişim profesyonelleri tarafından kurulan Feveran İletişim genç ve dinamik kadrosuyla sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Ulusal ve uluslararası markalara kurumsal iletişim, pazarlama iletişimi, kriz iletişimi, medya ilişkileri, içerik geliştirmenin yanı sıra dijital iletişim, etkinlik ve sponsorluk yönetimi, tasarım hizmetlerini de içeren 360 derece entegre iletişim hizmeti sunuyor.

Ajansın hizmet verdiği markalar arasında; Corendon Turizm Grubu ve bünyesinde bulunan Corendon Havayolları ile Corendon Otelleri, Toksöz Grup, FU Gayrimenkul, String Ventures gibi birçok marka bulunuyor.

“İletişim markaların ölçüsüdür”

Feveran İletişim Kurucu Ortağı Ali Kahraman, fışkırmak, kaynamak anlamlarını taşıyan “feveran” isminin ne ifade ettiğini ve marka ismi olarak neden “feveran”ı seçtiklerini şöyle anlatıyor: “Feveran kelimesinin ikincil bir anlamı daha var aslında. O da birdenbire öfkelenme, köpürme, parlama… Bize göre ise Feveran, markaların, elindeki tüm doneleri paydaşlarına, tüketicisine, iş ortaklarına sunmak üzere biriktirdiği bir iletişim kazanı! Nasıl ki lezzetli bir yemek pişirmek için malzemelerin büyük bir önemi varsa, eldeki malzemelerin ne kadar ‘kaynayacağının’ da bir o kadar önemi olduğuna inanıyoruz. Feveran, işte bu iletişim kazanında tüm bileşenlerin, 360 derece entegre bakış açısıyla ne kadar kaynayacağını analiz edecek ve zamanı geldiğinde tüm paydaşların ve hedef kitlenin duyabileceği şekilde kamuoyunun bilgisine sunacak bir iş modeliyle çalışmalarını yürütecek.”

Kurucu Ortak Tülin Çeneli Dönmez ise Filozof Phatagros’un “İnsan her şeyin ölçüsüdür” sözünü hatırlatarak ajansın mottosu ile ilgili şunları söylüyor: “Biz de Feveran olarak ‘İletişim markaların ölçüsüdür’ diyoruz. Yani markaların yaptıkları iletişim kadar var olduklarına inanıyoruz. Bunun için hangi kuşaktan olduğunuzun, iş yapış şeklinizin ötesinde en önemli noktalar, markanızı ne kadar konuşabilir kıldığınız ve tüketicinize ne kadar yaklaştırdığınızdır.”

Odak noktasına insanı koyan Feveran İletişim; markaların sesini hedef kitlelerine en doğru tonda, biçimde ve zamanda duyurmayı amaçlıyor. İletişimde deneyimin önemine inanan ajans, bu nedenle hiyerarşik ekiplerle değil, alanında uzman danışman kadrosuyla hizmet veriyor.