Gündem
30 Eki 2018 09:09 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:57

29 Ekim konuşmasında şok sözler! Gülen o AKP'liye suikast emri mi verdi?

FETÖ Lideri Fethullah Gülen’in 29 Ekim tarihli konuşmasında yer alan bazı ifadeler dikkat çekti.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in 29 Ekim tarihli konuşmasında yer alan bazı ifadeler dikkat çekti. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde Gülen'in konuşmasında, "Cennet; âdetâ -bir yönüyle- insanın ağırına gidebilecek, üstesinden zor gelebileceği, biraz da cismaniyet ve belki nefsi itibarıyla hor karşılayacağı şeyler ile kuşatılmıştır. Biraz dikenler vardır o yolda. Dolayısıyla da insan bazen balyoz yiyebilir; bazen başından bir külünk yiyebilir; bazen sinesine bir mızrak saplanabilir, Hazreti Hamza’nın sinesine saplandığı gibi… Ama neticede varacağı yer, sevdalı olduğu yer, sevdalıların yeridir" ifadelerini kullandığı belirtildi.

"METİN KÜLÜNK İÇİN SUİKAST EMRİ VERİYOR"

Star yazarı Ersoy Dede de, "FETÖ denilen terörist, Pensilvanya’dan, Metin Külünk için suikast emri veriyor. Kime güveniyor bu alçak?" dedi.

Ersoy Dede, kişisel Twitter hesabında darbe girişiminin planlayıcısı olduğu belirtilen Fethullah Gülen ile ilgili olarak paylaşımlarda bulundu.

"FETÖ denilen terörist, Pensilvanya'dan, Metin Külünk için suikast emri veriyor. Kime güveniyor bu alçak?" diyen Ersoy, şöyle devam etti:

'Adam gibi adam' Metin Külünk, milyonların duasıyla elbette zırh içindedir. Fakat bu aşağılık alçak teröristin talimat yolladığı her kimse onu bulmak lazım.

Dede, söz konusu paylaşımına Metin Külünk'ü de etiketledi.



Dede'nin ifadelerini Külünk de kendi takipçileriyle paylaştı. Külünk, "Çok teşekkür ediyorum Ersoy Kardeşim. Dikkat ve duyarlılığınız çok değerli" dedi.