Magazin
20 Kas 2015 16:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:11

25 yaş küçük eşine yine boşanma davası açtı

Kendisinden 25 yaş küçük eşine 3'üncü kez boşanma davası açan Harika Avcı "Kocayı boşadım, sahnelere dönüyorum." dedi.

Oyuncu Harika Avcı, eşine 3'üncü kez boşanma davası açtı. 55 yaşındaki oyuncu, Habertürk muhabiri Hayati Arıgan'a yaptığı özel açıklamada fiziksel şiddet gördüğünü belirterek "Kocayı boşadım, sahnelere dönüyorum." dedi. Avcı, 30 yaşındaki menajeri İbrahim Öztürk ile 14 Şubat 2009'da evlenmişti.

MAHKEMEDEN KORUMA KARARI ÇIKARDI

Nikâhtan 2 ay sonra eşinin kendisini darp ettiğini iddia ederek boşanma davası açan Avcı, 1 ay sonra "barıştıklarını" belirterek davadan feragat etmişti. Aynı yılın aralık ayında, ikinci kez yine şiddet gerekçesiyle boşanma davası açan Avcı, 2011'de bu davadan da vazgeçti. Son olarak 25 Ocak günü eşinin kendisini dövdüğünü ileri sürerek polise başvurdu ve mahkemeden koruma kararı çıkardı.

ÜÇÜNCÜ KEZ BOŞANMA DAVASI AÇTI

Öztürk hakkında ise 'tehdit' suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Geçtiğimiz temmuz ayında kaldığı otel odasında eşine ait tabancayla vurulmuş halde bulunan Avcı, dün avukatı aracılığıyla Öztürk'e üçüncü kez boşanma davası açtı.

"EŞİM KARDEŞİM GİBİYDİ"

Fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü söyleyen Avcı, "Zaten evlilik yaşamadım. 10 yıldan sonra kocayı boşayıp albüm yaptım. Abim bana vasi davası açmıştı. Ona karşı söz hakkı olsun diye bu evliliği yapmıştım" dedi. Harika Avcı, eşi Öztürk için "Kardeşim gibi gördüğüm bir insandı." dedi.