Polemik & Kulis
23 Şub 2015 17:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:04

23. yılda değişim başladı! İşte Alem dergisinin yeni genel yayın yönetmeni! (Medyaradar/Özel)

Hangi deneyimli isim Alem dergisinin genel yayın yönetmeni oldu?

Alem Dergisi'nin 23. yılını kutladığı 2015 yılı dergide değişim haberlerini de beraberinde getirdi.

20 yılı aşkın süredir Berna Erten önderliğinde yayımlanan Alem Dergisi’nde genel yayın yönetmenliği görevine Melis Aygen atandı.

Paris Üniversitesi Uluslararası İletişim ve Görsel Medya uzmanlığından mezun olduktan sonra, Türkmedya Grubunda Yönetici Adayı programı ile medya kariyerine başlayan Melis Aygen, grup bünyesinde Alem Dergisi ve TV360 mecraları altında farklı görevlerde bulunmuştu.

Alem dergisi İcra Kurulu Başkanı Cengiz Özdemir yaptığı açıklamada;" Alem Dergisi’ne yeni değerler katmak üzere yola çıkan Sn.Aygen’e başarılar diliyor, grubumuzdaki ve yayıncılık sektöründeki başarıları nedeniyle Sn.Erten’e de teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İşte açıklamanın tamamı;
 
Alem Dergisi’nde yeni dönem…

Alem Dergisinin 23. Yaşını kutladığı 2015 yılı değişim rüzgarlarını da beraberinde getirdi.

20 yılı aşkın süredir  Sayın Berna Erten önderliğinde yayımlanan Alem Dergisi’nde Genel Yayın Yönetmenliği görevine Sayın Melis Aygen atandı.

Paris Üniversitesi Uluslararası İletişim ve Görsel Medya uzmanlığından mezun olduktan sonra, Türkmedya Grubunda Yönetici Adayı programı ile medya kariyerine başlayan Sn. Aygen, Grubumuz bünyesinde Alem Dergisi ve TV360 mecraları altında farklı görevlerde bulunmuştur.

Alem Dergisi’ne yeni değerler katmak üzere yola çıkan Sn.Aygen’e başarılar diliyor, Grubumuzdaki ve yayıncılık sektöründeki başarıları nedeniyle Sn.Erten’e teşekkür ediyoruz.

Sevgi ve saygılarımla,

Cengiz Özdemir
İcra Kurulu Başkanı

MEDYARADAR/ÖZEL