Reklam PR
12 Kas 2016 22:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:39

11.Felis ödülleri sahiplerini buldu!

Bu sene 11’inci kez düzenlenen Felis Ödülleri sona erdi.

11. Felis ödülleri törenle sahiplerine verildi. Oylum Talu’nun sunuculuğunu yaptığı törenin ilk gününde PR, Doğrudan Pazarlama ile Promo ve Aktivasyon, Üretimde Ustalık, Açıkhava, Basın, Film ve Radyo bölümlerinin Felis’leri verilmişti.

Jülide Ateş’in sunuculuğunda gerçekleşen ikinci gecede ise, Sağlık İletişimi, Markalı İçerik ve Eğlence, Medya, Dijital, Mobil ve Pazarlama Etkisi bölümlerinin en iyi işleri ödüllendirildi.

Sektörün nabzını tutan Felis’teki en büyük yeniliklerden biri Pazarlama Etkisi bölümü oldu. Felis, Pazarlama Etkisi bölümüyle rekabet ettiği pazarda oyunun kurallarını değiştiren markaların pazarlama stratejilerini değerlendirdi. 53 alt kategoriden oluşan bu bölüm Felis’in diğer kategorilerinden farklı olarak ilk kez ve sadece markaları ödüllendiriyor.

Felis Ödülleri’nin ikinci gecesinde de hem Felis, hem de özel ödüller verildi. Pazarlama Etkisi Jüri Özel Ödülü KömikBüro’ya verildi. Çaykur ise “Didi Lansmanı” ile Pazarlama Etkisi Büyük Ödülü’ne layık görüldü. Tribal Worlwide hem “Vodafone Arena – Çok Bekledik” projesiyle Medya Büyük ödülünü aldı, hem de Yılın Yeni Nesil Ajansı seçildi. Mindshare’e Yılın Medya Ajansı unvanı verildi.

Felis’e bu yıl eklenen Pazarlama Etkisi Bölümü’nde en fazla Felis’i Unilever aldı. Yılın Reklamvereni de yine Unilever oldu.