Reklam PR
11 Kas 2016 17:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:39

11. Felis Ödülleri sahiplerini buldu!

Bu yıl 11'inci kez düzenlenen Felis Ödülleri'nin ilk gecesi sona erdi.

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde, Oylum Talu'nun sunumuyla gerçekleşen ödül töreni Ajans Çaycılarına verilen özel bir ödülle başladı. Törende PR, Doğrudan Pazarlama, Promo & Aktivasyon, Üretimde Ustalık, Açıkhava, Basın, Film ve Radyo bölümlerinin en iyileri ödüllerine kavuştu.

Sektörün en iyi işlerini ödüllendiren törende Felis’in yanı sıra büyük ve özel ödüller de verildi. PR Bölümü’nde MPR İletişim Danışmanlığı’nın Ambalaj Sanayicileri Derneği ile hazırladığı “Peynirler Ambalaja Girmeli” projesi hem Felis, hem de PR Bölümü Büyük Ödülü aldı. Excel İletişim ve Algı Yönetimi Yılın PR Ajansı seçilirken, TBWA/ISTANBUL da Yılın Yaratıcı Ajansı Ödülü’ne layık görüldü. Üretimde Ustalık Jüri Özel Ödülü BARAN BARAN’a verildi.

KAGİDER Bire:bir ödülü, Collective’e gitti

Her yıl yeniliklerle karşımıza çıkan Felis Ödülleri’ne bu yıl yeni bir ödül eklendi. Felis Ödülleri’ne toplumsal cinsiyet eşitliği duyarlılığı katmak üzere KAGİDER ve Felis güçlerini birleştirerek Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Özel Ödülü’nü oluşturdu. KAGİDER Bire:bir isimli ödül Collective tarafından hazırlanan Koç Holding – 8 Mart Dünya kadınlar Günü Kelimelerinden Başla projesine verildi.

Sektörün en iyi işleri 11 Kasım’da ödüllendirilmeye devam edecek. İlk gecenin kazananlarının tamamını bu adresten görebilirsiniz.