Polemik & Kulis
05 Oca 2018 15:32 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:55

"Türkiye'nin Davası" TRT'de başlıyor! Hangi iki usta gazeteci sunacak? (Medyaradar/Özel)

TRT Radyo Haber'de iddialı bir haber analiz programı start alıyor. İşte programla ilgili detaylar...

TRT Radyo Haber yeni yayın döneminde iddialı bir haber-analiz programı ile dinleyicilerine merhaba diyor.

Ülke gündemine damgasını vuran davaların, dünü, bugünü ve yarınının konuşulacağı "Türkiye'nin Davası" adını taşıyan programda dinleyiciler, sıcak haberler ve hiç biryerde yayınlanmamış flaş gelişmeleri de ilk kez bu programda duyma şansına sahip olacak.

TRT Radyo Haber'de Pazar günleri 20:00-21:00 saatleri arasında dinleyicileri ile buluşacak olan programı, polis-adliye haberciliğinin 2 deneyimli ismi TRT Haber'in İstihbarat Şefi Erdal Kılınç ve Hürriyet Gazetesi muhabiri, gazeteci-yazar Toygun Atilla birlikte hazırlayıp sunacaklar.

Zaman zaman sürpriz konukların da yorumları ile katkıda bulunacağı proğramda, FETÖ, kadın cinayetleri, gündeme damgasını vuran kriminal olay ve davaların hiç bilinmeyen ayrıntıları konuşulacak.



Erdal Kılınç: Mesleğe 1996'da Yeni Şafak Gazetesi'nde muhabir olarak başlayan Erdal Kılınç, sırasıyla Akşam ve Milliyet Gazetesi'nde Türkiye gündemini sarsan bir çok habere imza attı. Kılınç, 4 yıldır TRT Haber'de İstihbarat şefliği görevini yürütüyor.



Toygun Atilla: 1991'de Günaydın gazetesi muhabiri olarak çalışma hayatına adım atan Atilla, 1992'den itibaren aralıksız olarak Hürriyet Gazetesi'nde habercilik yaptı. 2011'de Cumhuriyet Gazetesi eski yazıişleri müdürü Bülent Dikmener anısına her yıl düzenlenen haber ödüllerinde jüri özel ödülünü kazandı. Organize suç, örgütleri, terör ve istihbarat konularında uzmanlaşan Atilla'nın Balyoz kumpasına isyan ederek istifa eden Donanma Komutanı emekli Oramiral Nusret Güner'in hayatını ve yakın dönemde yaşadıklarını kaleme aldığı Sakıncalı Amiral adında bir de kitabı bulunuyor.