Medya
21 Nis 2012 15:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:33

"SONRADAN GÖRMELERLE İŞİM OLMAZ!" AĞAOĞLU'NA AĞIR SÖZLER!

Altaylı beklendiği gibi köşesini Ali Ağaoğlu'na ayırdı ve yine beklendiği gibi ağzına geleni söyledi.

Ne diyeyim.
Görgüsüzlüğün, düzeysizliğin bu kadarına ne diyeyim. “Mallarım bunlar, istersen sana da vereyim” diyene ne diyeyim.
Bu kadar aşağı çekilmiş bir seviyeye, çukura düşmüş birine ben ne diyeyim. Utanma, arlanma, ar, hayâ kalmadığı zaman söz neye yarar ki! Bütün işlerini parayla görmeye alışmış birine ben ne diyeyim. En yüksek değer olarak serveti gören birine ben ne diyeyim. Medyayı da, şöhreti de, aşkı da parayla alabileceğini düşünen karaktere ben ne diyeyim.

SONRADAN GÖRMELERLE İŞİM OLMAZ

Biliyorsunuz Ağaoğlu bize manşet oldu. Maliye kaynaklı bir haberle. 2B arazilerini köylülerden toplamış ama devlete ödeyeceği parayı eksik tutmak için arazilerin metrekaresini 20 bin metrekare eksik bildirmiş, Maliye’ye yakalanmıştı. Dün parasıyla satın aldığı gazetelere ilan veriyor ve bana arsa vermeyi teklif ediyor. Çok şükür malla mülkle işimiz yok. Sonradan görmelerle hiçbir zaman olmadı zaten.

İLANLA SATIN ALDIĞI GAZETELER GÖRMEZDEN GELİYOR

İlan için kendisine teşekkür ediyorum. İlanlarla satın aldığı gazeteler onun yaptıklarını görmezden geliyordu. İlanıyla herkese duyurmuş oldu yediği haltları. İlanda haberimizi yalanlayamıyor. Diyemiyor ki, “Hayır eksik gösterilmedi”. Diyemiyor, çünkü Maliye yakalamış. Belgeli. Tek diyebildiği, “O arsalardan biri bana ait değil”. Haberimizde bu da vardı zaten. Orada Ali Ağaoğlu’nun iki de ortağı var. 2B’leri beraber toplamışlar. Toplusoy ve Özal’la. Utanmadan arazilerinin listesini yayınlamış, “Beğendiğin varsa sana satayım” diyor.

BAK AĞAOĞLU, SENİN SERVETİN BENİMLE MUHATAP OLACAK KADAR ESKİMİŞ DEĞİL HENÜZ

Bak Ağaoğlu, senin servetin benimle muhatap olacak kadar eskimiş değil henüz. Bu gidişle eskiyeceği de yok zaten. Ben senin gibilerden değil arsa, selam bile almam. Sen o arsalarını dibinde dolaştırdığın ve seninle aynı tıynetteki gazeteci dostlarına sat. Verdiğin ilan bile zaten nasıl bir adam olduğunu gösteriyor. Utanmadan 3316 parseldeki arsayı da yazmışsın oraya. Orada daha önce sattığın villaları ne yapacaksın Ağaoğlu? My Country diye sattığın villaları. Bir daha mı satacaksın. Bak Ağaoğlu, adam adamlığıyla övünür. Senin gibilerse malıyla. Övünmeye devam et aslanım benim. Zaten övünülecek başka bir şeyin olmadı hayatta. Asla da olamaz.

SENİ GİDİ KIYAKÇI

ALİ Ağaoğlu bana kıyak yapmak için ilan vermiş. Türk Dil Kurumu’nun Büyük Türkçe Sözlüğü’nü açtım hemen. Bana “kıyak” yapan Ali Ağaoğlu ne demek istiyor diye. Şöyle yazıyordu: Kıyakçı: a. 1. At yetiştirilen haralarda hayvanların çiftleşmesine yardım eden görevli. Anladığım kadarıyla Ali Ağaoğlu beni gözünde büyütmüş.

SEN KİM OFLU OLMAK KİM

AĞAOĞLU’nun tavrına bakan zanneder ki, ortada “delikanlı duruşu” olan bir adam var. Nerdeee! Benim bildiğim Oflu, bırakın Ofluyu bir nebze adam olan adam, yazdığı bir eleştiriyi konuşmak için ofisine davet ettiği kadın yazarı tehdit etmez. “Seni vururum, kırarım, döverim” gibi laflar etmez. Bırakın kadın yazarı, kendi mekânına gelmiş birine azami saygıyı gösterir. Düşmanına bile. Adam olmak kolay değildir. Tapu listesiyle adam olunmaz.