Medya
17 Eki 2007 15:07 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:51

"SENİN RUHUN BENİM RUHUMUN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKER TÖVBE İSTER"!..NİHAT DOĞAN,İBO'YA MEYDAN OKUDU!..

Seda Sayan ile yaşadığı ilişkisini noktaladıktan sonra ekranlarda görünmeyen ve stüdyoya kapanarak yeni albümünü hazırlayan Nihat Doğan, bir konuştu pir konuştu.

Petek Dinçöz'ün Show TV'deki programına katılan ve 4,5 aydır ekranlardan uzak olan Doğan, stüdyoda yatıp kalktığını, bütün üzüntü ve sıkıntılarını yaşadığı albüme yansıttığını anlattı. Doğan, bir süre önce İbrahim Tatlıses'in İbo Show programında kendisine yönelik eleştirileri için de ağır sözler söyledi

Doğan, "Ben bu tür savaşlara antremanlıyım. 10 senedir bu cephede savaşıyorum ben. Nihat Doğan sakal gibidir. Kestikçe daha gür çıkar" dedi.

İbrahim Tatlıses'in "'Ne oldu İbrahim ağbiydik, şimdi İbrahim mi olduk" sözleine sinirlenen Nihat Doğan, "Sen bunu kimden duydun? Bunu sana kim söyledi. Beni arayıp sorabilirdi. Kimse bana canlı yayında 70 milyonun önünde gerizekalı, ruhsuz diyemez. Senin ruhun benim ruhumun önüne gelecekse, diz çöker tövbe ister" dedi.

Son derece sinirli ve gergin tavırlar sergileyen Nihat Doğan, büyük bir aşiretin çocuğu olduğunu ve 200 bin tane akrabası olduğunu ileri sürerek "Size yemin ederim, karşımda bunları sinek gibi ezmezsem namerdim" ifadesini kullandı.

Bu arada bir süredir ikili arasında süren tartışmanın nedeninin İbrahim Tatlıses'in korumasının Nihat Doğan'ı aramasıyla başladığı öne sürüldü. Doğan, konuşmanın içeriğini anlatmadı. Ancak Bekir Hazar da bu telefon konuşması sırasında Nihat Doğan'ın yanında bulunduğunu ve aranan numara isminde 'ibrahim' adının yazılı olduğunu, ters konuşmalar yapıldığını doğruladı.

Nihat Doğan, 5 gün önce gerçekleşen bu konuşma için "Ben böyle ufak şeylere pabuç bırakmam. Haklı olduğum davada sonuna kadar giderim. Bedeli ne olursa olsun" açıklamasını yaptı.

Anlaşılan İbrahim Tatlıses ve Nihat Doğan arasındaki kavga daha da ateşlenecek. Nihat Doğan'ın, detaya girmese de canlı yayında "İbrahim Tatlıses beni hiçbir zaman yüreğine almadı. O bilir ne söylemek istediğimi" sözleri de dikkat çekiciydi.

Kaynak: Televizyongazetesi