Televizyon
12 Eki 2017 14:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:11

"Kalbimdeki Deniz"de büyük sürpriz! Ünlü şarkıcı diziye konuk olacak! (Medyaradar/Özel)

FOX’un sevilen dizisi “Kalbimdeki Deniz”in yeni bölümüne ünlü şarkıcı konuk oyuncu olarak katılacak.

Pop müziğinin sevilen isimlerinden İlyas Yalçıntaş, Fox'ta yayınlanan 'Kalbimdeki Deniz' dizisi için kamera karşısına geçiyor.

Başrollerini Kutsi, Özge Özberk, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hakan Eratik'in paylaştığı, her Cumartesi Fox'ta izleyicisiyle buluşan "Kalbindeki Deniz", yakışıklı şarkıcı İlyas Yalçıntaş'ı ağırlayacak.

İncir, Bu Nasıl Veda, İçindeki Duman, Gel Be Gökyüzüm gibi Şarkılarıyla yüreklere dokunan ve geniş hayran kitlesine hitap eden İlyas Yalçıntaş bu kez büyük bir sürpriz yaparak "Kalbimdeki Deniz" dizisinde rol alacak.

İlerleyen bölümlerde Kalbimdeki Deniz’de göreceğimiz İlyas Yalçıntaş "Klip çekimlerin de alışkın olsak ta dizi ve sinema çok farklı… Daha önce bir sinema filminde kendimi oynamama rağmen çok heyecanlandım. Şimdi ilk kez bir dizi için kamera karşısına geçiyorum. Çok değerli oyuncular var ve Kutsi çok başarılı bir oyuncu, onun da olduğu bir sette olmak benim için ayrı bir güç… Ufak diyaloğu olan bir sahne canlandıracağım, benim için de farklı bir deneyim olacak. Seyirciye sürprizlerimiz var hep beraber ilerleyen günlerde göreceğiz "dedi.

Yapımcılığını Pastel film Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün yaptığı, yönetmenliğini Aysun Akyüz Mehdiabbas'ın üstlendiği, senaryosunu Funda Çetin'in yazdığı ve proje tasarımını Birsel Çıkıncı'nın yaptığı "Kalbimdeki Deniz" her cumartesi FOX'ta.