Güncel
19 Mayıs 2017 21:35 Son Güncelleme: 20 Kas 2018 00:30

"Her Şey Mümkün"ün Ankara galası yapıldı

- Yönetmenliğini Alper Babayağmur'un üstlendiği Her Şey Mümkün filminin galası, filmin başrol oyuncuları Azra Akın ve Yetkin Dikinciler'in katılımıyla gerçekleştirildi- Dikinciler: "Umuyoruz her şeyin mümkün olduğu bir dünya hayalimizin filmi, sizlere de güzelliklerle geçer, güzel zaman...

ANKARA (AA) - Yönetmenliğini Alper Babayağmur'un üstlendiği Her Şey Mümkün filminin galası, filmin başrol oyuncuları Azra Akın ve Yetkin Dikinciler'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen gala öncesi filmin yapımcısı Binali Kılıç, yönetmen Babayağmur, başrol oyuncuları Akın, Dikinciler, Mehtap Bayrı ile Bahtiyar Engin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ankaralı biri olarak filmin galasında Ankaralılarla bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Babayağmur, "Bütün oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çok inanarak ve çok güzel bir iş yaptığımızı düşünüyorum." dedi.

Filmin yapımcısı Kılıç ise Ankara'da böyle bir çalışmanın gerçekleştirilmiş olmasından dolayı çok mutlu olduklarını aktararak, bunun gibi başka projelere de imza atacaklarını söyledi.

- "Her şeyin mümkün olduğu bir dünya hayalimizin filmi"

Oyuncu Azra Akın ise duygularını "Ankara'da olmaktan çok mutluyum ve heyecanlıyım. Çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir enerjiyle çalıştık ve bunun da filmimize yansıdığını düşünüyorum. Umarım beğenirsiniz." sözleri ile dile getirdi.

Galaya ilgi gösteren herkese teşekkürlerini ileten Yetkin Dikinciler de şunları söyledi:

"İki gün önce İstanbul galamızı yaptık ama Ankara'yı da heyecanla bekledik. O kadar güzel bir günde denk geldik ki başkent Ankara'ya, öncelikle hepinizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. İlkler çok heyecanlıdır, çok güzeldir. Biz de Alper Babayağmur'un ilk uzun metrajlı çalışmasında onun heyecanını paylaştığımız için çok mutluyuz. Umuyoruz her şeyin mümkün olduğu bir dünya hayalimizin filmi, sizlere de güzelliklerle geçer, güzel zaman geçirirsiniz."

Müthiş bir ekibin parçası olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Mehtap Bayrı da "İyi ki sinema var." ifadelerini kullandı.

Bahtiyar Engin ise "Ankara'da olmak bir sanatçı için her zaman onur verici bir şeydir. Anıtkabir'in eteğinde, Cumhuriyet'in başkentinde bir sanatçı gibi karşılanmak büyük onur bizim için. Ankara'nın yüzünün sadece Şafak Sezer'den ibaret olmadığını kanıtladığı için Binali Bey'e ve Alper'e de çok teşekkür ederiz. Bir tiyatro adamı olarak Ankara'ya biz aramızda 'tiyatronun, sanatın kalesi' deriz ve o kaleyi sapasağlam ayakta tuttuğunuz için çok teşekkür ederim." dedi.

- Bugünden itibaren sinemalarda

Bugünden itibaren sinemaseverlerle buluşan Her Şey Mümkün'ün yapımcılığını Kılıç, yönetmenliğini Babayağmur, yardımcı yönetmenliğini ise Cüneyt Özen üstleniyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Dikinciler ve Akın'ın yanı sıra Levent Ülgen, Mehtap Bayrı, Goncagül Sunar, Kaan Girgin, Bahtiyar Engin, Bora Sivri, Umut Oğuz, Hakan Akkaya ile ünlü radyoculardan Bay J, Cem Arslan, Hop Dedik Ayhan ve usta oyuncu Haldun Dormen yer alıyor.