Televizyon
22 Oca 2018 16:04 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:57

"Enes Batur hayal mi gerçek mi?" filmini ilk 3 günde kaç kişi izledi?

Ünlü Youtube Fenomeni Enes Batur'un ilk sinema filminin ilk üç günlük izlenme sayısı belli oldu.

5 buçuk milyon abone, aylık ortalama 150 milyon izlenme sayısı ile Türkiye'nin en çok takip edilen Youtuberı Enes Batur'un kendi hayatından izler taşıyan sinema filmi Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?'nin izlenme sayısı açıklandı.

Üniversite sınavı ile Youtuber olma hayali arasında kalan bir gencin hikâyesini eğlenceli bir senaryo ile anlatan film, 19 Ocak 2018'de sinemaseverlerin karşısına çıkmıştı.

Hafta sonu izleyici rakamlarına göre derlenen Box Office Türkiye'nin verilerine göre "Enes Batur hayal mi gerçek mi?" filmi ilk üç günde 454.373 kişi tarafından izlendi.

ÜNLÜ OYUNCULAR VE 19 İNTERNET FENOMENİ FİLMDE ROL ALDI

Altın Kelebek En İyi Youtuber/Instagrammer ödüllü Enes Batur'a ilk filminde güçlü oyuncuların yanı sıra Türkiye'nin sevilen Youtube fenomenleri de eşlik etti.

Çekimleri 16 Aralık'ta tamamlanan filmin kadrosunda Enes Batur'un babasını Bekir Aksoy, annesini Ceyda Düvenci, çocukluğunu ise Egemen Mustafa Almacı canlandırdı. Ceyhun Yılmaz, Kerem Fırtına gibi sevilen oyuncuların yanı sıra filmde Kafalar isimli kanal ile tanınan Atakan Özyurt ile ünlü Youtube fenomenleri Başak Karahan, Baturay Anar, Berk Muhammet, Bilal Hancı, Burak Güngör, Çağla Demirel, Duru Önver, Efe Koçyiğit, Fatih Yasin, Kaya Girey, Ruhi Çenet, Sarp Atilla, Sude ve Berk, Şeyda Erdoğan, Uras Benlioğlu ve Reymen (Yusuf Aktaş) rol aldılar.