Magazin
28 Eki 2011 11:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:57

"EKRANDA POPOM BÜYÜK ÇIKIYOR" ÜNLÜ OYUNCUDAN ŞAŞIRTAN SÖZLER!

Ünlü dizi oyuncusundan şaşırtan sözler.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nden mezun olan Selen Seyven, Hürriyet Gazetesi’ne verdiği röportajda daha alacak çok yolu olduğunu söyledi: “Oyuncu oldum diyemiyorum.

“Avrupa Avrupa”da Tarık Ünlüoğlu ve İpek Tuzcuoğlu’nun oynadığı çiftin kızları Gül’ü canlandırıyorsunuz. Nasıl bir kız Gül, biraz anlatır mısınız?

- Gül, tam ergenlik çağında, cayır cayır, yerinde duramayan bir kız. 17 buçuk yaşında. Konserlere gitmek istiyor, erkeklerle yeni yeni heyecanlar yaşıyor... Çok fazla hakkı olduğunu düşünüyor ve özellikle Avrupa Birliği’nin getirdiği hakları kullanmak istiyor. Zaman zaman saçmalıyor ve komik durumlara düşüyor.

Gül, lise öğrencisi. Rolünüz için yeni nesil liselileri gözlemlediniz mi, yoksa kendi lise döneminizden mi çıkardınız karakteri? 

- Yeni nesil üzerinde hiç gözlem yapmadım. Kendi lise hayatımı, o zamanki halimi ve arkadaşlarımı düşünerek bu karakteri yarattım. Ben Gül kadar asi değildim ama yaramazdım. Bence Gül, yeni nesil liselilerden çok daha masum. Şimdiki liseliler ojeli, fönlü. Topuklu ayakkabı giyeni bile var. Gül’ün ise topuklu ayakkabıdan filan haberi yok.
 

Ekranda kendinizi izlerken, beğenmediğiniz şeyler oluyor mu?

- Kendimi hiç beğenmiyorum. Popom çok büyük çıkıyor! Bazen saçımı, makyajımı beğenmiyorum. Ekranda göründüğümden birazcık daha iyi olduğumu düşünüyorum. Belki de fotojenik değilimdir...

İKİ FİLMLE BEYAZPERDEDE

Vizyona girecek iki sinema filminiz var. Biraz da onlardan bahseder misiniz?

- Evet, iki filmim var. Biri Sasha Waltz’ın filmi. Dört hikâyeden oluşan, koreografik bir film. Aralıkta vizyona girecek. Diğeri de “Bir Gevrek, Bir Boyoz, İki de Kumru”.

Bu filmlerde hangi rollerde yer aldınız?

- Sasha Waltz’ın filminde, ağabeyinin travesti olduğunu beş sene sonra öğrenen bir kızı oynuyorum. Diğer filmde de Hasret adında İzmirli bir kızı canlandırdım.

Siz nerelisiniz?

- Ben Ankaralıyım. Benim dışımda setteki herkes İzmirliydi. Bizim ailenin de bir tarafı Yugoslav olduğu için yönetmenimiz oradan kurtardığımı söyledi! (Gülüyor)