Güncel
15 Oca 2018 14:11 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 18:46

"Bu Kapta Hayat Var"

- Sancaktepe Eğitim Merkezi ve Bayrampaşa Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokak hayvanları için öğrencilere, esnafa ve vatandaşlara mama dağıtılacak

İSTANBUL (AA) - Bayrampaşa Belediyesi ile Sancak Gençlik Eğitim Merkezi'nin, "Bu Kapta Hayat Var" sloganıyla yürüttüğü proje tanıtıldı.

Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Sırakaya, Sancak Soy Ortaöğretim Okulu'nda düzenlenen programda, merhamet etme kökünden gelen bir medeniyetin temsilcileri olduklarını belirtti.

Belediye olarak kış aylarında sokakta yaşayan hayvanlar için gerekli duyarlılığı gösterdiklerini dile getiren Sırakaya, "Bu projenin paydaşları çocuklarla birlikte yola çıktık. Proje 12 ay boyunca sürecek. Bundan sonra içinde hayvan sevgisi bulunan her programda çocuklarla birlikte olacağız." diye konuştu.

Sancak Gençlik Eğitim Merkezi Başkanı Ömer Deniz de projeye ilişkin bilgi verdi.

Proje çerçevesinde, Bayrampaşa genelindeki 16 ortaokulun 5. sınıf öğrencileri, esnaf ve vatandaşlara yaklaşık 10 bin paket mama dağıtılacak, öğrencilere hayvan sevgisi ile ilgili seminerler verilecek.