"Beni kimse ellemedi" dedi, canlı yayında taciz edildi!

Ünlü sunucu Esra Ceyhan'ın programı oldukça ilginç anlara ev sahipliği yaptı.

"Beni kimse ellemedi" dedi, canlı yayında taciz edildi! - Sayfa 1

Ünlü sunucu Esra Ceyhan'ın programı oldukça ilginç anlara ev sahipliği yaptı.

114
"Beni kimse ellemedi" dedi, canlı yayında taciz edildi! - Sayfa 2

Programa katılan ve 6 yaşından bu yana geleceği gördüğünü iddia eden Sadri Yıldız, bir anda bağırarak yerinden fırladı ve stüdyoda yuvarlanmaya başladı. Olayın ardından Esra Ceyhan soğuk kanlılığını korurken, Sabri Yıldız, stüdyodan dışarıya çıkartıldı.

214
"Beni kimse ellemedi" dedi, canlı yayında taciz edildi! - Sayfa 3

Sunuculuğunu Mehmet Ali Erbil'in yaptığı Çarkıfelek programı da televizyonda yaşanan canlı yayın skandallarından nasibini aldı. İzleyenleri şoke eden olay Erbil'in kendisinden araba isteyen yarışmacıya küfretmesiydi. Erbil olayı şöyle anlattı: "O dönemde yalvarmalar had safhadaydı. Bir kadın telefonla bağlanmış, arabayı istiyor. 'Ne olur Mehmet Ali Bey, oğlum da yeni ehliyet aldı' diyor. Yalvardıkça yalvarıyor, kadın yarışmaya devam ederken ben kulise üstümü değiştirmeye gittim o sırada Oğluna da... diye küfrettim. Sesimi televizyondan duydum. Şok oldum 'anaaa' dedim... Onu da duydum! Artık yapacak bir şey kalmamıştı...'

314
"Beni kimse ellemedi" dedi, canlı yayında taciz edildi! - Sayfa 4

Benimle Evlenir misin?" programıyla adını duyuran Caner, katıldığı televizyon programına Tülin'in telefonla bağlanması üzerine cinnet getirdi. Bir anda kendisini kaybeden Caner, masada duran su bardağını kafasına vurarak parçaladı.

414