Gündem
02 Eyl 2009 15:32 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:51

"BABAM EVDE ÇALIŞAN HİZMETÇİYE TECAVÜZ ETTİ!.." HUZUR GİYİM'DE HUZUR KAÇTI!..

Muhafazakar yapısıyla tanınan Huzur Giyim'de huzursuzluk ayyuka çıktı. Veliahtı Abdullah Gençal, babası Turgut Gençal ve ağabeyleri hakkında suç duyurusu yaptı.

Muhafazakar yapısıyla tanınan Huzur Giyim'in veliahtı Abdullah Gençal, dün Beykoz Cumhuriyet Savcılığı'na verdiği şikayet dilekçesinde babası Turgut Gençal ve ağabeyleri Hulusi ve Bahadır Gençal hakkında "cebren ırza geçme" ve "ölümle tehdit" suçlarından suç duyurusunda bulundu.  Abdullah Gençal, üç sayfalık dilekçesinde ilginç iddialara yer verdi.


"Birlikte olmak istedi"


Gençal dilekçesinde İstanbul Beykoz'daki çiftlik evinde babası Turgut Gençal'ın yanında bahçıvanlık yapan M. isimli kişinin eşine 2000 yılı başında yüz yüze ve telefonla sürekli ilişki teklifinde bulunduğunu iddia ederek "Reddeden mağdureye önce 'Daha önce Yalova Akköy'deki çiftlik evimde çiftçi olan A.'nın eşi ile de birlikte oldum. Hiç sıkıntı olmadı ve onu paraya boğdum. Sen de evet de aramızda gizli kalır" demiştir. Mağdure 'Ekmek parası için yanınızda çalışıyorum. Bunu yapamam. Eşime ne derim. Nasıl inançlı bir insansınız. Eşim hacısınız diye size çok güveniyordu' diyerek işini kaybetme korkusu ile isteği reddetmiştir" dedi.


"Evin yine boş olduğu başka bir gün kardeşi Turgut Gençal'ın yine aynı kadına saldırdığını ve üzerindeki kıyafetleri yırtarak zorla birlikte olmaya çalışmıştır" iddiasında bulunan Gençal, dilekçesinde şunlara yer verdi: "Mağdure bu durumu eşine anlatmıştır. Mağdur M, Turgut Gençal'ı evde bulunan pompalı tüfekle kovalamış ve 'Namusuma el uzatırsın. Sen nasıl bir Müslümansın' diyerek tartışmış, arbede yaşanmıştır. Annem Gülüzar Gençal, oğulları Hulusi ve Bahadır Gençal'dan olayın örtbas edilmesini istemiştir. Hulusi ve Bahadır Gençal, çiftlikte ruhsatlı silahlarını çıkartıp M.'nin kafasına dayayarak 'Sen bizim kim olduğumuzu bilmiyor musun, seni ve eşini öldürüp gömeriz, derhal pılını pırtınızı toplayın' diyerek kovmuşlardır. Ayrıca kendilerine 'Eğer koruşursanız ölürsünüz' demişlerdir."


Abdullah Gençal, "Bu olaylar bana şüpheli Hulusi Gençal tarafından övünülerek anlatılmıştır. Evlere telefon dinleme cihazı yerleştirip babasının telefon konuşmalarını, annemiz için sürekli kaydeden bir kişidir. Benden tüm diğer 5 kardeşin yaptığı gibi olay sonrası babamızı cezalandırmak için kendisini geçici olarak reddetmem istenmiştir" dedi. Gençal, "Şüpheli Turgut Gençal'ın ilk vukuatı" başlıklı bölümde ise şu iddialara yer verdi: "Turgut Gençal'ın ilk vukuatı 1994 yılında Yalova Akköy'de bulunan çiftlik evinde cereyan etmiştir. Annem Gülüzar Gençal bu durumu açığa çıkarmam için beni aramıştır. O dönem birlikte olduğum sanatçı Ebru Gündeş'i yanıma alarak Yalova Akköy'deki çiftlik evine gittim. Yaptığım araştırmalar sonucunda şüpheli Turgut Gençal'ın bekçi A. isimli kişinin eşi ile tehditle ve cebren birlikte olduğunu öğrendim." Abdullah Gençal, ihbarda bulunacağını söylediğinde ölüm tehditleri aldığını da öne sürerek "Babam tüm evlatlık haklarımdan mahrum edeceğini söylemiştir. Huzur hakkında vergi kaçırdıkları konusunda 2007'de ihbarda bulunmuştum. 3.5 trilyonun üzerinde vergi cezasına çarptırılmalarını sağladım. Bu nedenle de şüphelilerden ölüm tehditleri aldım. Konuyu Cumhurbaşkanlığına ve Başbakanlığa iletmiştim " dedi.


Vatan