Televizyon
11 Ağu 2017 14:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:03

"Atçalı Kel Mehmet" filminden ilk fragman geldi!

Tarihimizden gerçek bir kahramanlık hikayesini konu alan ve merakla beklenen “Atçalı Kel Mehmet” filminin merakla beklenen fragmanı yayınlandı.

Çekimleri geçtiğimiz yıl tamamlanan ve 22 Eylül’de vizyona girmeye hazırlanan “Atçalı Kel Mehmet” Anadolu’nun unutulmaz halk kahramanlarından Atçalı Kel Mehmet Efe’nin hikayesini beyazperdeye taşıyor.

Güler Nalbantoğlu (Güler Film) ile TRT ortak yapımcılığında ve Hakan Şahin’in yönetmenliğinde çekilen film, 18. yüzyılın kahramanı “efeleri” destansı bir anlatımla aktarıyor. Başrollerinde ünlü oyuncular Gökhan Keser ve Cemal Hünal’ın yer aldığı filmde, onlara Ceren Kaplakarslan, Hülya Şen, Mehmet Polat, Ümit Acar, Hasan Yalnızoğlu ve Muhammed Cangören gibi deneyimli ve genç oyuncular eşlik ediyor.

Destansı anlatımı ve başarılı görüntü yönetimi ile seyircileri tarihin büyülü sayfalarına taşıyacak olan gerçek bir kahramanlık filmi “Atçalı Kel Mehmet”,  fragmanıyla da çok dikkat çekecek.

Atça’nın merkezinde bir heykeli de bulunan ünlü halk kahramanı “Atçalı Kel Mehmet Efe”ye filmde ünlü oyuncu, şarkıcı Gökhan Keser can verirken, ona efeliği öğreten ve baş efe olmasını sağlayan “Yusuf Efe” rolünde ise başarılı oyuncu Cemal Hünal yer alıyor.