Televizyon
09 Ara 2016 13:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:14

"Ailesi" dağıldı, "Babam" yakında tahta çıkacak! (Medyaradar/Özel)

"Diriliş Ertuğrul" ve "Filinta" gibi dizileri ilgi gören TRT'de Sultan 2. Abdülhamit'in hayatını konu alan yeni bir yapım izleyici ile buluşacak. Başrolde oynayacak isim de nihayet belli oldu.

Son yıllarda tarihi dizelere ilginin artması ile döneme damga vuran karakterleri konu alan projelere yeni̇leri̇ ekleni̇yor.

"Diriliş Ertuğrul" ve "Filinta" gibi dizileri ilgi gören TRT'de de Sultan 2. Abdülhamit'in hayatını konu alan yeni bir yapım izleyici ile buluşacak.

Dizinin yapımcılığını "Filinta" dizisinin yapımcısı Yusuf Esenkal, yönetmenliğini ise "Kurtlar Vadisi Pusu", "Elveda Rumeli, "Behzat Ç.Seni Kalbime Gömdüm", "Behzat Ç. Ankara Yanıyor" gibi birçok filmde imzası olan Serdar Akar yapacak.

2.ABDULHAMİD'İ O OYNAYACAK!

Dizide 2.Abdulhamid'i oynayacak isim de belli oldu. Kanal D'de yayınlanan ve önümüzdeki hafta son bölümü yayınlanacak olan Babam ve Ailesi dizisinin başrol oyuncusu Bülent İnal'la anlaşmaya varıldı.

Babam ve Ailesi reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyince final kararı alınmıştı.

BÜLENT İNAL KİMDİR?

9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunu olan İnal, "Azad" dizisinde Urfalı Azad, Kurşun Yarası'nda işgal altındaki Ege'de mert bir kaymakam ve Kanal D'nin dizisi Ihlamurlar Altında'da varoş delikanlısı Yılmaz'ı oynadı. "Karayılan" dizisinde de rol almış olan Bülent İnal Star Tv'de yayınlanan "Kalpsiz Adam" dizisinde Oktay rolünü canlandırdı. 2009 yılında Show Tv de "Bu Kalp Seni Unutur Mu" dizisinde Sinan isimli karakteri canlandıran Bülent İnal, Bergüzar Korel ile Atv de yayınlanan Bitmeyen Şarkı adlı dizide başrolü paylaştı. Daha sonra 2013 yılında Atv'de yayınlanmaya başlayan "Tatar Ramazan" dizinde Ramazan karakterini oynadı. 2014 sonbaharında Kanal D'de başlayan "Urfalıyam Ezelden" dizisinde Cemal adlı karakteri canlandıran İnal son olarak Kanal D' de ekranlara gelen Babam ve Ailesi dizisinde Kemal adlı karakteri canlandırıyordu.

MEDYARADAR/ÖZEL